Air Cruise Collection

Air Cruise Collection is de onbetwiste leider in luxe reizen. Met meer 50 jaar ervaring in het hoge segment weten wij als geen ander u te voorzien in uw vakantiewensen.

Met ons privéjet vliegen wij naar ’s werelds meest inspirerende bestemmingen. Elke aircruise is een onvergetelijke ervaring op zich en is ontworpen om u de wereld en haar wonderen op de meest opmerkelijke manier te laten ontdekken.

De meest luxe reis naar Australië en Nieuw-Zeeland is ongetwijfeld de unieke 22-daagse Air Cruise Parels van Down Under. Deze aircruise is de vierde exclusieve aircruise op rij waarmee u de parels van de wereld op een zeer exclusieve wijze gaat ontdekken. Na de Air Cruise Parels van Afrika, Parels van de Oriënt en Parels van Zuid-Amerika heeft onze reisarchitect zich overtroffen met de Air Cruise “Parels van Down Under”.

Air Cruise Collection maakt deel uit van de FST Group.  De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises wereldwijd (Friendship Cruises), opera- en concertreizen (Hannick Reizen), bijzondere treinreizen (Incento) en aircruises (Air Cruise Collection). Ook de andere vier reisspecialisten van de FST Group zullen deze dag aanwezig zijn.

Meer informatie via:


Alex Achterhuis

Monique in het Veld

Lianne Niemeijer

Realisatie Weland Webdesign | @2018 Vakantiebeurs Enschede