Incento

De mooiste treinreizen wereldwijd maakt u met Incento

Al ruim 30 jaar is Incento dé specialist voor bijzondere en luxe treinreizen. De treinen van Incneto hebben een naam, een reputatie en vaak een verleden dat tot de verbeelding spreekt. De treinreizen van Incento staan dan ook voor stijl, nostalgie en avontuur op niveau. Incento noemt ze zelf dan ook wel Belevenissen op Rails!

Met deze treinen reist u ontspannen, comfortabel en komt u soms op plaatsen waar u met de auto of het vliegtuig nooit zou kunnen komen.

Uitgekiend aanbod

Het aanbod van Incento bestaat uit groepsreizen, al dan niet in internationaal gezelschap, individuele rondreizen en reizen op maat, wereldwijd. Als officiële vertegenwoordiger van diverse treinmaatschappijen kunt u bij Incento ook terecht voor losse treintickets in Noord-Amerika en Australië.

Zeer exclusief zijn de railcruises per privétrein. U reist naar interessante, exotische plaatsen waarbij u na elke excursie terugkeert in de veilige en vertrouwde omgeving van uw ‘hotel op rails’ op weg naar de volgende bestemming. Net als tijdens een cruise op het water hoeft u uw koffer maar één keer uit te pakken! Aan boord van de trein is veel luxe en service: compartimenten met badkamer, sfeervolle restaurant-, bar- en loungerijtuigen en achteraan vaak een uitzichtplatform.

Gaat u mee met een treinreis van Incento?

Incneto maakt deel uit van de FST Group.  De specialisten van de FST Group worden gekenmerkt door hun unieke en luxe reisproducten op het gebied van, riviercruises wereldwijd (Friendship Cruises), opera- en concertreizen (Hannick Reizen), bijzondere treinreizen (Incento) en aircruises (Air Cruise Collection). Ook de andere vier reisspecialisten van de FST Group zullen deze dag aanwezig zijn.

Meer informatie via:


Alex Achterhuis

Monique in het Veld

Lianne Niemeijer

Realisatie Weland Webdesign | @2018 Vakantiebeurs Enschede