LUCHTHAVEN MÜNSTER OSNABRÜCK

 

Goede verbinding - Münster / Osnabrück Airport (FMO)

Münster / Osnabrück Airport is gunstig gelegen vlakbij de snelweg A1 (Hamburg - Keulen). Een paar kilometer verderop is de kruising met de A30 (Amsterdam-Berlijn). FMO is dus de centrale luchthaven voor het westelijke Nedersaksen, voor Westfalen en ook voor Oost-Nederland.

Op de luchthaven Münster / Osnabrück worden zowel lijn- en chartervluchten en low-cost vluchten aangeboden. Via de hubs Frankfurt en München (Lufthansa) en Istanbul (Turkish Airlines) is er vanaf luchthaven Münster / Osnabrück uitstekend aansluitende vluchten naar bijna alle bestemmingen over de hele wereld. Non-stop worden vanaf FMO op meer dan 20 bestemmingen in Europa gevlogen - vaak zelfs meerdere keren per dag. In de toeristische vluchtschema zijn de meest populaire toeristische bestemmingen vooral rond de Middellandse Zee, maar ook aan de Zwarte en de Rode Zee en op de Canarische Eilanden te vinden.

Er zijn ongeveer 7.000 betaalbare en dicht bij de terminal gelegen parkeerplaatsen. EEn stressvrije sfeer voor de gasten en bezoekers van de luchthaven  en de korte afstanden.

Informatie op www.vliegveldfmo.nl

Presentatie

Zaal 1
11.15 uur | Airport News

Meer informatie via:


Alex Achterhuis

Monique in het Veld

Lianne Niemeijer

Realisatie Weland Webdesign | @2018 Vakantiebeurs Enschede