Tenzing Travel

Verre reizen, wij maken ze onvergetelijk

De specialisten van Tenzing Travel bieden u ultieme reiservaringen, zoals Tenzing Norgay dat deed voor Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was de sherpa die de reis voorbereidde, de route wees en de problemen onderweg hielp overwinnen. Wij willen graag uw Tenzing zijn; de gids die u voor gaat en voor u een onvergetelijke reis verzorgt. Dit samen met de collega’s van TUI at Home!

 

Presentaties: Zuidwest Amerika, West-Canada en Campers

Op 18 november zal ik, Patrick Goorhuis, aanwezig zijn op de Vakantiebeurs Enschede. Ooit mijn geboorteplaats in 1970 en nu al weer jaren woonachtig in het midden van het land. Leuk om dan ook 3 presentaties voor u te mogen verzorgen. Wel gewoon in het Nederlands, de Twentse taal zit helaas niet meer in mijn DNA. Tijdens deze dag zal ik tevens aanwezig met een mooie en zéér populaire Canadese camper. U kunt dus met eigen wellicht uw toekomstige camper in Canada bekijken en u zich laten informeren door ondergetekende.

Natuurlijk vallen deze twee landen niet in een kort tijdsbestek in zijn geheel te behandelen. Maar in korte tijd proberen wij u wat meer te informeren én inspireren  over de hoogtepunten van beide landen met extra aandacht voor West-Canada en Zuidwest-Amerika. De uitleg van de camper is wellicht wat meer stoffiger tekst, maar absoluut nuttig en handig om een juiste keuzen te maken uit een maatschappij en type camper. Ik zie u dan ook graag op deze dag tijdens één van de presentaties of bij mijn camperstand.

Presentaties

Zaal 2
12.00 uur | Campervakanties
13.30 uur | West Canada
15.00 uur | Zuidwest Amerika

Meer informatie via:


Alex Achterhuis

Monique in het Veld

Lianne Niemeijer

Realisatie Weland Webdesign | @2018 Vakantiebeurs Enschede